Запрацював новий онлайн-каталог гальмівних колодок

Запрацював новий онлайн-каталог гальмівних колодок

Представляємо новий онлайн-каталог гальмівних колодок виробництва DAfmi http://catalogue.dafmi.com.ua. Новий ресурс пропонує більше можливостей у роботі з продукцією підприємства для іноземних та вітчизняних автомобілів і не вимагає встановлення додаткового програмного забезпечення.
Каталог сумісний з підбором у TecDoc, тому містить повну і достовірну інформацію з приводу застосування продукції підприємства, а також технічні характеристики, EAN-номер і фото виробів. База даних каталогу відображає актуальний асортимент і оперативно поповнюється новинками.

В каталозі реалізовано зручний пошук запчастин:

  • за прямим артикулом колодок виробництва DAfmi
  • за артикулом відомих виробників колодок
  • за ОЕ-номером
  • за міжнародним артикулом WVA
  • за VIN
  • за маркою, моделлю та модифікацією автомобілів.

Марку автомобіля можна вибирати як в статичному, так і випадаючому списках, а також за буквою алфавіту. Для вашої зручності каталог реалізовано не тільки в десктопній, а й у мобільній версіях. У кожній з них користувач має можливість зробити запит, а також перейти на корпоративний сайт і сторінки підприємства в соціальних мережах.
Каталог має інтуітивно зрозумілий інтерфейс, що робить роботу швидкою й зручною. Як і у всіх значущих інформаційних ресурсах, в ньому є певні недоліки, привнесені першоджерелом TecDoc і “нашими силами”. Просимо поставитися до них з розумінням, а свої зауваження і побажання відправляти адміністратору ресурсу через форму “Отримати консультацію” або на е-mail: yuriy.kozin@dafmi.com.ua.