ДАФМІ отримує нові сертифікати R90

ДАФМІ отримує нові сертифікати R90
Продукція ДАФМІ 🇺🇦 відповідає європейським нормам безпеки та сертифікована за найсуворішими міжнародними стандартами.
З 2016 року ДАФМІ здійснює поставки на ринок Європи. Обов’язковою умовою таких поставок є сертифікація кожного виробу відповідно до правила ЕСЕ R90. Це правило встановлює, що продукція стороннього виробника за своїми параметрами має відповідати в цілому оригінальної продукції (що встановлюється на конвеєрі). Випробування проводяться на натурному автомобілі двічі – спочатку на нових оригінальних колодках, потім на колодках незалежного виробника. Результати порівнюються. Успішними вважаються випробування, якщо відхилення не перевищило діапазон +/-15% від оригінальних показників.
Вже 9 років продукція ДАФМІ проводить процедуру омологації на R90 у польському інституті PIMOT- Łukasiewicz (Przemysłowy Instytut Motoryzacji – Łukasiewicz). Співпраця має довгостроковий плановий характер. Згідно з цим планом у першому кварталі 2023 року було успішно завершено випробування 5 видів гальмівних колодок та видано сертифікати.
На сьогоднішній день вже чверть продукції “ДАФМІ” має омологацію R90, до кінця року список має сягнути 108 артикулів.
Слід зазначити, що процедура сертифікації не обмежується разовими випробуваннями. Щороку проводиться процедура перевірки виробництва, що разом із чинною системою ISO-9001 дає гарантовано високий та стабільний рівень якості продукції.