ДАФМІ використовує антишумові пластини

ДАФМІ використовує антишумові пластини
Ще два види гальмівних колодок ДАФМI комплектуються антишумовими пластинами antinoise!
З квітня 2023 року такі пластини на постійній основі мають колодки D247E (передні на сімейство GM-OPEL Astra G/H) і D653E (задні для автомобілів концернів VAG, PSA і Renault).
Як виробник з 32-річним досвідом, інженери ДАФМІ знають, що проблема сторонніх шумів, таких як писк та скрегіт при гальмуванні, може бути досить дратівливою для водіїв та пасажирів. Після ряду експериментів та досліджень досвіду провідних виробників фрикційних виробів, вони вибрали пластини antinoise як основний метод боротьби із цими шумами.
Antinoise – це металева пластина, яка має кілька шарів різного полімерного покриття. Ця деталь дозволяє розірвати ланцюжок високочастотних коливань системи диск-супорт-підвіска і тим самим знижує шум, що виникає при гальмуванні. Хоча це не 100% гарантія, але вона допомагає позбавитися низки факторів, що сприяють виникненню писку і скреготу.
Впровадження цієї нової технології внесе корективи у вартість нашої продукції, проте фахівці впевнені, що покупці оцінять це покращення з вдячністю.
Команда “ДАФМІ” пишається тим, що постійно впроваджує нові технології та покращення до своїх продуктiв, щоб задовольнити потреби клієнтів.
Безпека клієнтів – пріоритет ДАФМI номер один!