Є новий продукт "ДАФМІ"!

Є новий продукт "ДАФМІ"!
З середини 2022 року дослідне виробництво “ДАФМІ” розпочало роботу з освоєння нового напрямку – деталей автомобілів із гуми. Для старту було обрано прості вироби – втулки стабілізатора на основі класичних технологій ВАЗу з адаптацією під сучасні вимоги. Слід зазначити, що “натхненником” цього проекту виступає давній партнер підприємства – компанія “GPL” м. Полтава, один із провідних дистриб’юторів запасних частин для автомобілів в Україні.
За допомогою та під наглядом фахівців Українського державного хіміко-технологічного університету м. Дніпро (Факультет хімічних технологій та екології) було розроблено та виготовлено прес-форми, налагоджено технологію та випущено першу товарну партію. Лабораторні випробування показали, що за міцністю, твердістю, розмірами та іншими показниками вироби “ДАФМІ” повністю відповідають вимогам виробників автомобілів. Ходові випробування продовжуються і досі – жодних зауважень за три місяці не висловлено.
Вже освоєно та доступно у продажу втулки стабілізатора для ВАЗ-2108 (код RD743SF), з грудня надійдуть втулки для “класики” (код RD656SF), а далі виробництво обіцяє радувати новинками раз на місяць.
Рекомендована роздрібна ціна – 124 грн за комплект, вироби упаковані по 2 шт. для зручності логістики.
Запитуйте продукцію “ДАФМІ” у магазинах Вашого міста та на популярних інтернет-майданчиках.
“ДАФМІ” віддає перевагу розвитку та новим технологіям!