Повернення гальмівних шлангів в асортимент ДАФМІ

Повернення гальмівних шлангів в асортимент ДАФМІ
З 2003 року у складі підприємства функціонує ділянка зі збирання та випробувань гальмівних шлангів. Запорукою якості є обладнання фірми Nelson (Велика Британія) та комплектуючі від постачальників на конвеєр автозаводів. За ці роки ринок із вдячністю прийняв продукцію “ДАФМІ” – понад 400 тисяч гальмівних шлангів забезпечували та забезпечують надійність гальмування.
Однак ринок змінювався і дешева продукція під пакувальними брендами витіснила пропозицію шлангів “ДАФМІ” із “надлишковим” рівнем якості. В останні роки “ДАФМІ” постачало шланги тільки в сервісну мережу “АвтоЗАЗу” для автомобілів Таврія та Lanos/Sens.
У 2023 року фахівці “ДАФМІ” провели оптимізацію товарної лінійки гальмівних шлангів, здійснили відбір постачальників трубки та фіттингів, дослідили зразки, отримали партії комплектуючих і до сезону 2024 року представили оновлений асортимент.
Продукція “ДАФМІ” я відрізняється наступними перевагами:
– Гумова трубка виготовлена з полімерного синтетичного армованого каучуку, який має знижену здатність до об’ємного розширення, має підвищену стійкість до механічних навантажень, впливу високих та низьких температур, масло- та бензостійкістю. Трубка на 100% відповідає вимогам міжнародного стандарту SAE J1401, який використовують постачальники на конвейер. Зокрема, відповідно до цього стандарту на трубці нанесено білу смужку для контролю перекручування.
– Фіттинг мають антикорозійне покриття білого або жовтого кольору. Завальцювання здійснюється на устаткуванні Nelson, що дає гарантовану якість запресування. Для захисту від підробки на фіттингу лазером нанесено напис ДАФМІ та дату виготовлення фіттингу.
– Вироби призначені для роботи з будь-якою гальмівною рідиною стандартів DOT 3/4/5.1.
– Кожен шланг у зборі проходить перевірку на герметичність під підвищеним тиском. Також передбачено руйнівний контроль міцності для зразків від кожної партії.
– Вигідною відмінністю є комплектація аксесуарами – пружинами, буферами, муфтами тощо. Для зручності логістики упаковка є пластиковий рукав з етикеткою, де відображена вся інформація по виробу, включаючи крос-коди та оригінальні коди.
Вся інформація про виріб та застосованість розміщена в електронному каталозі “ДАФМІ” http://catalogue.dafmi.com.ua.